Corona

Coronavirus update Werff talent - 6 mei 2020

Werff talent werkt sinds 16 maart vanuit huis. Stap voor stap komt er wat verruiming in de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen.

Het huidige advies vanuit het RIVM is nog steeds zo veel mogelijk vanuit huis te werken. Dit advies volgen wij nog steeds. De kinderen van de collega’s van Werff talent gaan vanaf 11 mei gedeeltelijk weer naar school. Dit geeft ons met elkaar net wat meer mogelijkheden om ons werk goed te organiseren, soms op de vestiging, maar grotendeels nog steeds vanuit huis. 

Gezien de versoepeling die de regering nu heeft afgekondigd, maar met een slag om de arm, is de verwachting dat wij vanaf 2 juni weer vanaf onze vestiging aan de Haskeruitgang 101 werken. Dan zouden wij, rekening houdend met de maatregelen voor wat betreft afstand en hygiëne, ook weer afspraken met klanten en medewerkers kunnen plannen.

Tot die tijd zijn wij uiteraard telefonisch en per mail goed te bereiken. Buiten reguliere kantoortijden zijn wij voor calamiteiten telefonisch te bereiken zoals jullie van ons gewend zijn. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Bljif goed om elkaar denken, blijf gezond en graag tot snel!

Team Werff talent

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier