15 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Joure | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een chauffeur die interesse heeft in techniek en die graag de hele week van huis is? Dan hebben wij een mooie baan voor je! Voor een opdrachtgever in Joure zoeken we een chauffeur met rijbewijs CE die ondergrondse afvalcontainers kan plaatsen.

NIEUW | 40+ uren per week
Hoogezand Nijkerk | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar trekker-oplegger chauffeurs voor autotransport in de Benelux. De standplaatsen zijn: Noordhorn en Nijkerk. Je levert verschillende soorten auto’s bij autodealers af. Het gaat om distributieritten (met meerdere losadressen) en ritten met één laad-losadres. Het laden is bij dit soort transport minstens zo belangrijk als het vervoeren van de lading. 

NIEUW | 40+ uren per week
Heerenveen Leeuwarden Drachten Meppel St. Nicolaasga Ee | logistieke functie
Werfftalent

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar planners. Ben je een ervaren planner en toe aan een volgende stap? Of ben je juist een beginnende planner en zoek je een baan om ervaring op te doen? Neem contact met ons op! We hebben verschillende vacatures bij toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

NIEUW | 40+ uren per week
St. Nicolaasga | rijbewijs CE | logistieke functie
Werfftalent

Voor een groeiend bedrijf in de recycling van levensmiddelen tot diervoer en andere grondstoffen, zijn we op zoek naar een planner / chauffeur die breed inzetbaar is. Je gaat de planning ondersteunen, zorgt voor de administratieve afwikkeling van orders, je helpt met laden en lossen van vrachtwagens en bent incidenteel ook inzetbaar als chauffeur (CE). 

NIEUW | 40 uren per week
Meppel | rijbewijs CE
Werfftalent

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste RMO Chauffeur. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en bij voorkeur ervaring als RMO chauffeur? Dan horen we graag van jou! De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van vloeibare melk vanaf veehouders naar de fabrieken. De standplaats is Meppel.

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werfftalent

In de voorjaarsvakantie (18 t/m 22 feb) zoeken we een bakwagenchauffeur voor duurzame afvalverwerking. Ben jij deze week beschikbaar en kun je de voorgaande week 1 of 2 dagen meerijden? Neem dan snel contact met ons op! Wanneer het van beide kanten goed bevalt kun je vaker aan de slag bij deze opdrachtgever.

32 - 40 uren per week
Ens | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een gemotiveerde, klantgerichte en no-nonsense chauffeur met passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een sierteeltvervoerder zoeken wij 5 trekker-oplegger chauffeurs voor dag- en nachtritten met bloemen en planten. Standplaats in Ens (NO polder).

8 - 40 uren per week
Harderwijk | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een gerenommeerde opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor hun afdeling koeltransport. Je rijdt met de trekker oplegger vanuit Nederland veelal richting Duitsland, Zwitserland en Scandinavië en rijdt dus internationaal.

40+ uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een vroege vogel en zie jij graag elke dag de zon opkomen? Dan zoeken wij jou!

Als distributiechauffeur vervoer je brood naar supermarkten in Noord Nederland.  Je rijdt over het algemeen een vaste route met een trekker-oplegger of vrachtwagencombinatie. Het dagvers brood zit in rolcontainers en je laadt en lost de vrachtwagen zelf. De werktijden zijn van 02:00 tot 10:00 uur. In totaal werk je ongeveer 38 uur per week.

38 uren
Meppel | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een opdrachtgever gevestigd in Meppel zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs met ervaring in het rijden met een Trekker-oplegger. De opdrachtgever verzorgd containertransport tussen meerdere terminals en laadlocaties. Het betreft meerdaagse ritten.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werfftalent

Voor een mooie opdrachtgever gevestigd in Heerenveen zijn wij op zoek naar gemotiveerde, representatieve chauffeurs met ervaring in het rijden met een bakwagen. De opdrachtgever verzorgd distributie van hoogwaardige gekoelde vleeswaren naar supermarkten en keurslagers.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een opdrachtgever gevestigd in Friesland zijn wij op zoek naar gemotiveerde, representatieve chauffeurs met ervaring in het rijden met een Trekker-oplegger en/of een Conventionele Combinatie.

40+ uren per week
Heerenveen | logistieke functie
Werfftalent

Voor een transportbedrijf in Heerenveen zijn we op zoek naar een flexibele loods medewerker die laad- en loswerkzaamheden uitvoert ten behoeve van de distributie en opslagactiviteiten. In deze functie ben je ook bezig met voorraadbeheer, order picken en het verzendklaar maken van zendingen met de heftruck.

32 - 40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Als allround chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en vervoeren van zendingen met afwijkende maten. Je krijgt beschikking over een vaste auto (of hebt daar uitzicht op) met meeneemheftruck/autolaadkraan, je bent dan veelal ook zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen bij de opdrachtgevers en het nauwkeurig stuwen en zekeren van lading.

40+ uren per week
Steenwijk | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een klantgerichte en representatieve chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Steenwijk zoeken we een chauffeur voor het vervoer van meubels en keukens. Het kan gaan om meerdaagse ritten. 

40+ uren per week

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier