11 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Heerenveen | heftruckcertificaat
Werfftalent

Voor een groot transportbedrijf in Heerenveen zijn wij opzoek naar een enthousiaste allround warehouse-medewerker.

40 uren per week
Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Als oproep/flex chauffeur word je dagelijks en/of wekelijks ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Je bent daarom allround inzetbaar op verschillend materieel en hebt goede boardcomputer- en wegenkennis. Je bent bij uitstek de ambassadeur van Werff talent. 

8 - 40 uren per week
Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever actief in de afvalbranche zoeken wij een Container Haakarm Chauffeur. 

Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een ervaren trekker-oplegger chauffeur, in goede conditie, communicatief vaardig, zelfredzaam en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

40 uren per week
Hallum | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een opdrachtgever gevestigd in Friesland zijn wij, voor in ieder geval de zomerperiode, op zoek naar gemotiveerde representatieve internationale chauffeurs met ervaring.

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Als (part-time) nachtkoppel chauffeur kun je werk en gezin of hobby goed combineren. Voor onze opdrachtgever in Heeg zijn wij op zoek naar een trekker-oplegger chauffeur in de nacht. Ben jij een nachtmens? Solliciteer dan op deze vacature.

32 - 40 uren per week 8 - 24 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een Logistiek dienstverlener zoeken we voor de vakantieplanning (week 28 t/m 33) een chauffeur trekker oplegger, op- en afstappen in Heerenveen.

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een gerenommeerde opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor hun afdeling silo transport. Je rijdt met de silo/bulkoplegger vanaf standplaats Heerenveen en vervoert suikers van Suikerunie naar opdrachtgevers. Je rijdt in wisseldiensten, ene week overdag, de andere week 's nachts en ook in het weekend.

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs C
Werfftalent

Ben jij een ervaren stukgoed bakwagen chauffeur, in goede conditie, communicatief vaardig en zelfredzaam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als distributiechauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van stukgoed naar bedrijven en particulieren in Nederland. Het betreft dagritten en je hebt zo'n 10 tot 20 adressen per dag waarbij je veel moet laden en lossen.

40+ uren per week 32 - 40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Heb je geen (recente) werkervaring als chauffeur maar wel je rijbewijzen? Dan komen we graag met jou in contact. Wij hebben zowel fulltime als part-time banen voor alle soorten chauffeursfuncties.

8 - 40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs C
Werfftalent

Op dit moment hebben wij vanwege de Corona Crisis weinig vacatures bij onze opdrachtgevers. Wij verwachten dat het werkaanbod snel zal gaan toenemen naarmate de RIVM maatregelen meer worden versoepeld. Daarom komen we graag met jou in contact wanneer jij opzoek bent naar chauffeurs werk op de bakwagen. In de normale situatie hebben wij voor de volgende functies doorlopend vacatures.

40+ uren per week

Vacature meldingen

Meld je nu gratis aan en ontvang automatisch een melding als er een vacature wordt geplaatst op werfftalent.nl.

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier