20 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Heerenveen | rijbewijs CE
Werff talent

Met de melk in de tankwagen rijdt je door het platteland. Van de boer naar de zuivelfabriek en uiteindelijk bij ons allemaal op de keukentafel, heerlijk! Je ziet ze overal door Friesland rijden en nu is het jouw kans om op te stappen. Op een mooie moderne truck waar jij in optima forma je werk kunt doen.

40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs B
Werff talent

Jij droomt ervan om samen met een team chauffeurs de ladingen van A naar B te krijgen. Het wagenpark optimaal te benutten en rendement te halen uit al die gereden kilometers zodat jullie moe maar voldaan op vrijdagavond de week kunnen afsluiten.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werff talent

Ben jij een echte 'held op sokken', die zuinig is op zijn auto, graag veel uren wil maken, maar toch elk weekend en soms een avond vrij is? Dan ben ik op zoek naar jou!

40+ uren per week
Bolsward | rijbewijs CE
Werff talent

Kun jij goed manoeuvreren met verschillende type vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

8 - 24 uren per week
Bolsward | rijbewijs CE
Werff talent

Heb jij een maatschappelijke drive en stuur je met zorg? Voor deze opdrachtgever rijd je van het centrum van Utrecht tot aan de landweggetjes in oost Groningen, een hele diverse baan!

40 uren per week
Burgum | rijbewijs CE
Werff talent

Globetrotter gezocht! Jij bent een internationaal chauffeur in hart en nieren. Op de Europese wegen voel jij je opperbest. Geruisloos volg jij je route en breng je alles op tijd bij de klant. Word jij echt blij van veel kilometers én heel veel uren (45+) maken, dan moet je echt met ons kennismaken voor deze meer dan fulltime baan!

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij dé chauffeur die graag rijdt wanneer het zonnetje schijnt?

  • Zit je nog op school en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in de vakantie(s)?
  • Ben je aan het genieten van je pensioen maar wil je graag nog een leuk zakcentje bijverdienen?
  • Heb jij een leuke (fulltime)baan maar zou je daarnaast tijdens vrije dagen/vakanties graag jouw grote hobby/passie voor transport willen uitvoeren?

Dan zoeken we jou!

8 - 40 uren per week
Harderwijk | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij gek op aardappelen, patat of chips? Per direct en de komende 4 tot 5 weken beschikbaar om aardappelen te vervoeren van de boeren naar de fabriek en tevens een ervaren vrachtwagenchauffeur met een onderlosser of walking-floor? Lees dan verder en reageer snel!

40+ uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE
Werff talent

Dagelijks vervoer je o.a. betonplaten, betonblokken, heipalen en keerwanden door heel (Noord) Nederland. Met een team van 3 autolaadkraan chauffeurs bezetten jullie in een wisselrooster de vrachtwagens.

40 uren per week
Heerenveen | heftruckcertificaat
Werff talent

Jij zorgt ervoor dat de vrachtwagen op tijd geladen is en kan vertrekken omdat jij precies weet wat er, op volgorde van losadressen, in de trailer moet. Je bent handig en snel en kan lezen en schrijven met de reachtruck.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE | LZV certificaat
Werff talent

King off the road met 2 opleggers achter elkaar door de nacht! Heerenveen - Utrecht - Heerenveen, 18:00 uur vertrekken, 5 tot 6 werkuren per nacht, 5 dagen per week. Heb je geen LZV certificaat maar lijkt je dit de ultieme baan voor lange duur, dan zijn wij bereid deze opleiding te verstrekken.

Leeuwarden Heeg | rijbewijs CE
Werff talent

Ben jij een echte nacht rijder? Ben jij graag onderweg wanneer ’s nachts iedereen ligt te slapen, het dus rustig is op de weg en jij zonder files je kilometers kunt maken? Wil jij graag je (klein)kinderen uit school kunnen halen? Of zoek jij een combi functie met de zorg voor jou kinderen? Dan hebben wij voor jou de perfecte vacature!

40+ uren per week 32 - 40 uren per week
Eelde | rijbewijs CE | LZV certificaat
Werff talent

Bloemen houden van mensen! Houd jij van bloemen? Ben jij een vrachtwagenchauffeur die het geen probleem vind om ’s nachts of in wisseldiensten te rijden? Wil jij meewerken in een gezond en groeiend familiebedrijf met mogelijkheden voor een vast dienstverband? Lees dan snel verder!

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werff talent

Jìj vindt het super leuk om dagelijks bij verschillende café, restaurants en kantines je spierballen het werk te laten doen. Je bent een sterke vrachtwagenchauffeur die graag meer dan fulltime wil werken in een vast dienstverband. Een hardwerkend team zoekt jouw versterking!

40+ uren per week
Oosterwolde | rijbewijs C
Werff talent

Jij geniet van klantcontacten en het route rijden door stad en land in Noord Nederland. Je bezorgd versproducten en non food bij cafetaria’s, cafés, restaurants, hotels, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en vakantieparken. Met iedere klant bouw jij een speciale band op door je service gerichte houding. Het is hard werken en daarvoor heb jij spierballen. Bovenal je bent een heer in het verkeer.


40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE
Werff talent

Het laden en lossen met de STEENKLEM is jouw tweede natuur. Je bent op de bouw locaties kind aan huis en je weet waar de uitvoerder de lading gelost wil krijgen. Deze baan betreft dag werk. Startdatum 1 mei 2021. 

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werff talent

Ben jij een goede ervaren vrachtwagenchauffeur, flexibel en makkelijk en heb je de drang om voorbij de landsgrenzen te kijken?  Wil je daarnaast doordeweeks minimaal 40 uren en een aantal overnachtingen maken maar wel ieder weekend thuis zijn?
Lees dan snel verder!

40+ uren per week
Hallum | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij graag meerdere dagen onderweg, de weekenden thuis bij je gezin en vind je het daarnaast leuk om bekende A-merken naar Dc’s van de grote supermarktketens te vervoeren?
Lees dan snel verder en reageer! Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om zowel in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Engeland te rijden.

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werff talent

Ben jij dé distributie-kilometervreter? Schieten kilometers asfalt al zeker tien jaar onder jou door? Ben je zuinig op je spullen en ga je graag op pad met net materieel? Voor een charter met standplaats Heeg zijn wij op zoek naar een zeer ervaren distributiechauffeur die in het bezit is van rijbewijs CE.

40+ uren per week
| rijbewijs CE
Werff talent

De “Route du Soleil” die ken je als je broekzak. Je bent een echte kilometervreter en één keer op locatie dan weet je precies hoe te handelen bij de ketens en winkels waar je rolcontainers met bloemen en planten lost. Je hebt een voorkeur voor het rijden op Frankrijk.

40+ uren per week

Vacature meldingen

Meld je nu gratis aan en ontvang automatisch een melding als er een vacature wordt geplaatst op werfftalent.nl.

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier