10 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Harderwijk | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een gerenommeerde opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs voor de afdeling koeltransport. Je rijdt met de trekker oplegger meerdaagse ritten binnen Nederland

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur, in goede conditie, communicatief vaardig, zelfredzaam en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als distributiechauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van stukgoed naar bedrijven en particulieren in Nederland. Het betreft dagritten en je hebt zo'n 5 tot 15 adressen per dag waarbij je veel moet laden en lossen.

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werff talent

Voor een opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en representatieve vrachtwagenchauffeurs die ervaring hebben in het rijden met een trekker oplegger of conventionele combinatie. Deze opdrachtgever verzorgt distributie van textiel naar diverse horeca bedrijven. Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur die goed kan manoeuvreren? Dan past deze vacature bij jou! Neem contact met ons op voor meer informatie.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar gemotiveerde, representatieve chauffeurs op de bakwagen. De opdrachtgever verzorgd distributie van hoogwaardige gekoelde vleeswaren naar supermarkten en keurslagers.

32 uren per week
Heerenveen Drachten Groningen Zeewolde | rijbewijs CE
Werff talent

De Bietencampagne gaat weer van start en daarvoor komen wij graag in contact met gemotiveerde en enthousiaste chauffeurs met CE-rijbewijs. Ben je fulltime of parttime beschikbaar per september tot januari, meld je dan aan!  

40+ uren per week
Heerenveen Drachten Groningen Zeewolde | rijbewijs CE
Werff talent

De Bietencampagne 2020 gaat weer van start en daarvoor komen wij graag in contact met gemotiveerde en enthousiaste chauffeurs met CE-rijbewijs. Ben je fulltime of parttime beschikbaar per september tot januari? Meld je dan aan!  

40+ uren per week
Heerenveen Drachten Groningen Zeewolde | rijbewijs CE
Werff talent

De Bietencampagne 2020 gaat weer van start en daarvoor komen wij graag in contact met ervaren Silo chauffeurs. Je vervoert het schone suiker van de fabriek naar de klant.

40+ uren per week
Heerenveen Drachten Groningen Zeewolde | rijbewijs CE
Werff talent

Wij zoeken voor de bietencampagne van 2020 weer chauffeurs! Zorg jij er dit jaar samen met jouw collega chauffeurs voor dat de bieten naar de suikerfabriek worden gebracht? 

40+ uren per week
Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Als oproep/flex chauffeur word je dagelijks en/of wekelijks ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Je bent daarom allround inzetbaar op verschillend materieel en hebt goede boardcomputer- en wegenkennis. Je bent bij uitstek de ambassadeur van Werff talent. 

8 - 40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Heb je geen (recente) werkervaring als chauffeur maar wel je rijbewijzen? Dan komen we graag met jou in contact. Wij hebben zowel fulltime als part-time banen voor alle soorten chauffeursfuncties.

8 - 40 uren per week

Vacature meldingen

Meld je nu gratis aan en ontvang automatisch een melding als er een vacature wordt geplaatst op werfftalent.nl.

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier