5 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Bolsward | rijbewijs CE
Werfftalent

Wil jij als vrachtwagenchauffeur iedere week op twee vaste dagen (donderdag en vrijdag) textiel vervoeren met een trekker-oplegger of bakwagen, en word je blij als de telefoon gaat om ook op andere dagen extra ritten te rijden?

Dan hebben wij de geschikte vacature voor jou!

NIEUW | 8 - 40 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE
Werff talent

Jij hebt ervaring en affiniteiten met ruimtelijk inzicht en techniek maar je bent bovenal BEROEPSCHAUFFEUR! Wil jij een vaste, fulltime baan op een vaste auto en dagritten rijden? Lees dan verder:

40+ uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werff talent

Ben jij een echte nacht rijder? Ben jij graag onderweg wanneer ’s nachts iedereen ligt te slapen, het dus rustig is op de weg en jij zonder files je kilometers kunt maken? Wil jij graag je (klein)kinderen uit school kunnen halen? Of zoek jij een combi functie met de zorg voor jou kinderen? Dan hebben wij voor jou de perfecte vacature!

Hallum | rijbewijs CE | LZV certificaat
Werfftalent

Ben jij dé ervaren vrachtwagenchauffeur die internationaal met mooi en groot materiaal wil rijden? Lees dan snel verder!

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur, in goede conditie, communicatief vaardig, zelfredzaam en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40+ uren per week

Vacature meldingen

Meld je nu gratis aan en ontvang automatisch een melding als er een vacature wordt geplaatst op werfftalent.nl.

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier