15 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Sneek | rijbewijs CE
Werfftalent

Wil jij aan de slag als tankwagenchauffeur? Dan kun je medio april beginnen bij een brandstoffenleverancier uit de buurt van Sneek. De vacature is in eerste instantie tijdelijk, met uitzicht op langere termijn bij goed functioneren.

40+ uren per week
Tjerkgaast | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een vrachtwagenchauffeur met aantoonbare agrarische ervaring en woon je in of rond Tjerkgaast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in agrarisch vervoer zoeken we een trekker-oplegger chauffeur die ervaring heeft met een tank en walking floor.

32 - 40 uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een ervaren trekker-oplegger chauffeur, in goede conditie, communicatief vaardig en zelfredzaam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als distributiechauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van stukgoed naar bedrijven en particulieren in Nederland. Het betreft dagritten en je hebt zo'n 5 tot 15 adressen per dag waarbij je veel moet laden en lossen.

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor meerdere opdrachtgevers in Heerenveen en omgeving zijn we op zoek naar een rangeerder. Kun jij goed manoeuvreren met verschillende type vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreffen opdrachten voor langere tijd.

32 - 40 uren per week
Heerenveen | heftruckcertificaat
Werfftalent

Voor een groot transportbedrijf in Heerenveen zijn wij opzoek naar een enthousiaste allround warehouse-medewerker.

40 uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je de hele week van huis en heb je ervaring als combi chauffeur met zowel kabel als haakarm containers? Dan ben jij de chauffeur die wij zoeken! Heb je interesse? Solliciteer dan op deze vacature.

40 uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Als nachtkoppel chauffeur kun je werk en gezin of hobby goed combineren. Voor onze opdrachtgever in Heeg zijn wij op zoek naar een trekker-oplegger chauffeur in de nacht. Ben jij een nachtmens? Solliciteer dan op deze vacature.

32 - 40 uren per week
Burgum | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs die werkervaring hebben met een kieptrailer. Standplaats Burgum.

Het is van belang dat je ervaring hebt bij industriële slagerijen, slachterijen en slachtafval verwerkingsbedrijven of dat je bereid bent om dit te leren. Hiernaast ben je positief ingesteld en ben je flexibel, omdat geplande routes kunnen wijzigen. Het gaat om meerdaagse ritten, waarbij je ongeveer 3 overnachtingen per week hebt. Wil je alleen dagritten rijden, dan is dat in overleg ook mogelijk.

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Wil jij aan de slag als chauffeur in het levensmiddelentransport? Dan hebben wij een mooie vacature. Bij deze opdrachtgever vervoer je food gerelateerde producten van distributiecentra naar productielocaties.

40 uren per week
Heerenveen Noordhorn | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever waar de bedrijfsactiviteiten geheel in het teken staan van het vervoeren van tank en bulktransport voor food en feed, zijn wij op zoek naar een (parttime) tankwagenchauffeur die bekend is met deze bedrijfsactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van vloeibare levensmiddelen en dierlijke- en plantaardige vetten/oliën. Ben jij 3 dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

8 - 40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor opdrachtgevers in Heerenveen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en representatieve chauffeurs die ervaring hebben in het rijden met een conventionele combinatie ofwel een schamelwagen. Deze opdrachtgevers verzorgen distributie van textiel naar diverse zorginstellingen of horeca bedrijven. Ben jij een ervaren chauffeur die goed kan manoeuvreren? Dan past deze vacature bij jou! Neem contact met ons op voor meer informatie.

40 uren per week
Nijkerk Noordhorn | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar trekker-oplegger chauffeurs voor autotransport in de Benelux. De standplaatsen zijn: Noordhorn en Nijkerk. Je levert verschillende soorten auto’s bij autodealers af. Het gaat om distributieritten (met meerdere losadressen) en ritten met één laad-losadres. Het laden is bij dit soort transport minstens zo belangrijk als het vervoeren van de lading.

40+ uren per week
Hallum | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken we zelfstandige trekker-oplegger chauffeurs voor distributie ritten door de Benelux. Onze opdrachtgever is gevestigd in Friesland en is op zoek naar gemotiveerde, representatieve en verantwoordelijke chauffeurs. Deze vervoerder verzorgd distributie van food en non-food. Het betreft dagritten in de Benelux met 3 tot 5 overnachtingen per week.

40+ uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een vroege vogel en zie jij graag elke dag de zon opkomen? Dan zoeken wij jou! Als distributiechauffeur vervoer je brood naar supermarkten in Noord Nederland.

Je rijdt een vaste route met een trekker-oplegger of vrachtwagencombinatie. Het dagvers brood zit in rolcontainers en je laadt en lost de vrachtwagen zelf. De werktijden zijn van 02:00 tot 10:00 uur. In totaal werk je ongeveer 38 uur per week.

38 uren per week
Burgum | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs die ervaring hebben met een kiptrailer. Heb jij ervaring bij industriële slagerijen, slachterijen en slachtafval verwerkingsbedrijven of ben je bereid om dit te leren. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

40+ uren per week

Vacature meldingen

Meld je nu gratis aan en ontvang automatisch een melding als er een vacature wordt geplaatst op werfftalent.nl.

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier