23 Vacatures

Als specialist in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector zijn wij altijd op zoek naar goede vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, planners en ander logistiek personeel. Wij helpen je graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een vacature solliciteer dan direct.

Heerenveen
Werfftalent

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Commercieel medewerker binnendienst. Samen met de Accountspecialist beheer jij de relaties van Werff talent.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Recruitment
  • Ondersteuning accountspecialist
  • Loonadministratie
NIEUW | 40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Wij zoeken bulkwagen chauffeurs voor het vervoeren van veevoer en grondstoffen voor veevoer. Heb jij ervaring in de agrarische sector en ben je in het bezit van rijbewijs CE? Dan hebben wij een uitdagende en afwisselende baan voor jou!

NIEUW | 8 - 40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werff talent

Wil jij graag afwisseling in je werk en vind jij het prettig als geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als allround chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en vervoeren van bouwmaterialen met afwijkende maten. Je krijgt de beschikking over een vaste auto (of hebt daar uitzicht op) met meeneemheftruck/autolaadkraan.

NIEUW | 40+ uren per week
Heerenveen | logistieke functie
Werff talent

Voor een transportbedrijf in Heerenveen zijn wij met spoed op zoek naar een Heftruckchauffeur die laad- en loswerkzaamheden uitvoert ten behoeve van de distributie en opslagactiviteiten. In deze functie ben je ook bezig met voorraadbeheer, order picken en het verzendklaar maken van zendingen met de heftruck.

NIEUW | 32 - 40 uren per week
Harlingen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een mooi transportbedrijf zoeken wij een trekker-opleggerchauffeur voor geconditioneerd vervoer van bloemen en planten. De opstapplaats is in Harlingen. Het betreft avond/nachtritten. Op zondag begin je op 16.00 uur en op maandag t/m donderdag om 18.00 uur. De eindtijd ligt tussen 03.00 en 05.00 uur.

40+ uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij voor minimaal één nacht per week beschikbaar als distributiechauffeur met werktijden van 02.00 tot 10.00 uur? Dan zoeken wij jou!

Als distributiechauffeur vervoer je brood naar supermarkten in Noord Nederland.  Je rijdt over het algemeen een vaste route met een trekker-oplegger of vrachtwagencombinatie. Het dagvers brood zit in rolcontainers en je laadt en lost de vrachtwagen zelf. 

8 - 40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een trekker-opleggerchauffeur in de nacht. Als nachtpendelchauffeur ga je trailers omkoppelen. Dit kan zowel nationaal als net over de grens in Duitsland of België zijn. Aangezien de lading kan bestaan uit gevaarlijke stoffen is een ADR-certificaat een pré. 

40 uren per week
Heerenveen | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever waar de bedrijfsactiviteiten geheel in het teken staan van het vervoeren van tank en bulktransport voor food en feed, zijn wij opzoek naar een tankwagenchauffeur die bekend is met deze bedrijfsactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van vloeibare levensmiddelen en dierlijke- en plantaardige vetten/oliën.

40+ uren per week
Burgum | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever in Burgum zijn wij op zoek naar een chauffeur die ervaring heeft met afzetcontainers. Je vervoert slachtbijproducten met een trekker-oplegger in de Benelux en Duitsland. Ben jij een positief ingestelde en flexibele chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werfftalent

Voor een mooie opdrachtgever gevestigd in Heerenveen zijn wij op zoek naar gemotiveerde, representatieve chauffeurs met ervaring in het rijden met een bakwagen. De opdrachtgever verzorgd distributie van hoogwaardige gekoelde vleeswaren naar supermarkten en keurslagers.

40 uren per week
Nijkerk | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren trekker-oplegger chauffeur voor autotransport. Ben jij meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en/of beschikbaar voor meerdaagse ritten, dan zijn wij op zoek naar jou! Het gaat om pendelritten van Nijkerk naar Bremen, waarbij je niet zelf hoeft te laden en lossen. 

8 - 24 uren per week
Tiel | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal tankvervoer zoeken we chauffeurs die de hele week van huis willen zijn. Je vervoert diverse soorten chemicaliën, zowel gevaarlijk als ongevaarlijk. 

40+ uren per week
Leeuwarden | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een vroege vogel en zie jij graag elke dag de zon opkomen? Dan zoeken wij jou!

Als distributiechauffeur vervoer je brood naar supermarkten in Noord Nederland.  Je rijdt over het algemeen een vaste route met een trekker-oplegger of vrachtwagencombinatie. Het dagvers brood zit in rolcontainers en je laadt en lost de vrachtwagen zelf. De werktijden zijn van 02:00 tot 10:00 uur. In totaal werk je ongeveer 38 uur per week.

38 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE | rijbewijs C
Werfftalent

Voor de komende zomerperiode zoeken we verschillende allround chauffeurs om de vakanties en extra drukte bij onze opdrachtgevers op te vangen. Ben jij in de periode mei t/m september beschikbaar, heb je geen vakantie gepland in die periode en wil bij mooie bedrijven aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

8 - 40 uren per week
Hallum | rijbewijs CE
Werfftalent

Ervaren internationale chauffeurs gezocht vanaf week 22! Onze opdrachtgever verzorgt het vervoer van bekende A-merken naar DC’s van de grotere supermarkt ketens. Buiten Nederland is onze opdrachtgever in de volgende landen actief; België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zweden.

40+ uren per week
Heerenveen | rijbewijs C
Werfftalent

Wij zoeken een distributie chauffeur voor het bezorgen van zendingen in Noord Nederland met een bakwagen. De zendingen variëren van doosjes tot pallets en losse goederen. Het gaat om dagritten.

40 uren per week
Heerenveen Meppel | rijbewijs CE
Werfftalent

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste RMO Chauffeur. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en bij voorkeur ervaring als RMO chauffeur? Dan horen we graag van jou! De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van vloeibare melk vanaf veehouders naar de fabrieken. De standplaats is Meppel.

40+ uren per week
Nijkerk Noordhorn | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar trekker-oplegger chauffeurs voor autotransport in de Benelux. De standplaatsen zijn: Noordhorn en Nijkerk. Je levert verschillende soorten auto’s bij autodealers af. Het gaat om distributieritten (met meerdere losadressen) en ritten met één laad-losadres. Het laden is bij dit soort transport minstens zo belangrijk als het vervoeren van de lading. 

40+ uren per week
Heeg | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een degelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een klantgerichte en representatieve trekker-oplegger chauffeur. Je vervoert ladingen die variëren van speelgoed tot producten ten behoeve van de weg- en waterbouw naar distributiecentra of winkels in Nederland en soms de Benelux. Per dag heb je gemiddeld 10 tot 20 laad en/of los adressen.

32 - 40 uren per week
Zuidwest Friesland | rijbewijs CE
Werfftalent

Ben jij een ervaren trekker-oplegger chauffeur en wil je vanaf eind mei graag aan de slag in het agrarisch vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie hou je je bezig met het laden, vervoeren en lossen van losgestorte agrarische producten zoals aardappelen. Het betreft vooral ritten binnen Nederland, soms buitenland.

40+ uren per week
Bolsward | rijbewijs CE
Werfftalent

Voor een opdrachtgever gevestigd in Bolsward zijn wij op zoek naar gemotiveerde, representatieve chauffeurs met ervaring in het rijden met een Trekker-oplegger.

40+ uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE | rijbewijs C
Werfftalent

Stroomt bij jou nog steeds de diesel door de aderen? Ben jij altijd chauffeur geweest en kun je het nu rustiger aan doen? Maar je wil niet helemaal stoppen met het rijden op een vrachtwagen. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

8 - 16 uren per week
Provincie Friesland | rijbewijs CE | rijbewijs C
Werfftalent

Ben je één of meer dagen per week beschikbaar als vrachtwagenchauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor verschillende opdrachtgevers van Werff talent zoeken we vrachtwagenchauffeurs.

8 - 40 uren per week


Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier