Meet & Greet

Kom op onderstaande data naar de Meet & Greet met onderstaande mooie transportbedrijven. Hier kun je kennis maken en je oriënteren op het werk wat zij te bieden hebben. Naast tijdelijke banen hebben we ook veel vaste banen. Ben jij op zoek naar een (andere) baan, kom dan bij langs tijdens de Meet & Greet. 

DO 28 juni

Op donderdag 28 juni staat er een Meet & Greet met Transportbedrijf de Vries op het programma. 

Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een dynamisch, veelzijdig en flexibel familiebedrijf dat de dagelijkse distributie en volle verladingen van deeg-, zoetwaren en verpakkingsmaterialen binnen Nederland en 24 tot 48-uurs leveringen voor België verzorgd. Verder verzorgen zij wekelijks meerdere geconditioneerde, gekoelde en diepvriestransporten naar alle overige landen binnen Europa zoals Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Scandinavië.

Link naar vacature: 

ZA 30 juni

Kom 30 juni langs om Van der Werff Logistics te ontmoeten! 

Van der Werff Logistics is een gerenommeerde logistieke dienstverlener in Heerenveen die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Ze vervoeren materialen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal voor de bouw, industrie en agrarische sector. Dat doen ze met verschillende wagens. Een deel daarvan is voorzien van een kooiaap of autolaadkraan. Van der Werff is gespecialiseerd in het uitvoeren van volume transport en groupage transport. Ze zoeken allround chauffeurs met een flexibele instelling die meerdere dagen per week kunnen en willen overstaan.

Link naar vacatures:

 

DO 5 juli

Op donderdag 5 juli kun je meer te weten komen over Portena Logistiek. Ze vertellen je hier graag meer over! 

Portena Logistiek is sinds 1932 uitgegroeid tot één van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland. Distributie is bij Portena een ingenieus en geautomatiseerd logistiek proces. Ze hebben een zeer fijnmazig netwerk in de Benelux opgebouwd en garanderen in Nederland levering binnen 24 uur. In België en Luxemburg is 48 uur de standaard.

De jonge moderne transportvloot van Portena bestaat uit diverse vrachtwagencombinaties waaronder koeltrailers voor versvervoer, volumewagens en doorlaadcombinaties voor o.a. de fietsendistributie. Portena is bovendien gespecialiseerd in het transport van vollewagenladingen. Door de omvang en capaciteit in organisatie en materieel speelt Portena snel en flexibel in op nationale en internationale transportorders. Met ruim 250 medewerkers werkt Portena voor diverse gerenommeerde klanten.

Link naar vacature:

ZA 7 juli


Kom zaterdagochtend 7 juli langs voor een Meet & Greet met Rentex Floron en Wasserij de Blinde

Rentex Floron is het grootste zelfstandige wasserijbedrijf van Nederland, gevestigd in Bolsward. Het door Rentex Floron gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van ziekenhuizen en verpleeginstellingen. Klantgericht en efficiënt werken is voor Rentex Floron een vanzelfsprekendheid.

Wasserij De Blinde, gevestigd in Heerenveen, is dé specialist in textielreiniging voor hotels, recreatie en horeca. Ze reinigen bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen en tafellinnen. Daarnaast ook bedrijfskleding, kokskleding en representatieve kleding. Wasserij De Blinde is onderdeel van Rentex Floron. Ze zijn flexibel in het halen en brengen van het wasgoed met hun eigen wagenpark, van Waddeneilanden tot in het buitenland. Dat wagenpark bestaat uit bakwagens, trekker-opleggers en conventionele combinaties.

Link naar vacatures:


DO 12 juli


Op donderdag 12 juli is Veenstra | Fritom bij ons. Kom langs en kom er achter wat ze jou kunnen bieden! 

Veenstra|Fritom is een familiebedrijf in Heeg dat zich met 110 eenheden bezighoudt met binnenlandse distributie, Eurogroupage en warehousing. Per dag zijn er gemiddeld 10 tot 20 laad- en/of losadressen naar distributiecentra of winkels in Nederland en soms de Benelux. De ladingen variëren van speelgoed tot stenen en andere producten ten behoeve van de weg- en waterbouw. Er wordt gewerkt met tautliners waardoor je kan laden en lossen met een heftruck via de zijkant, of met de laadklep met een elektrische pompwagen.

Link naar vacature:

ZA 14 juli


Op 14 juli hebben we alweer de laatste Meet & Greet. Deze ochtend is Post Handel en Transport aanwezig! 

Post Handel en Transport uit Harderwijk beschikt over een jong wagenpark dat voldoet aan de meest recente euro normen. Ze zijn gespecialiseerd in onder meer internationaal koeltransport (bloemen, groente en fruit), geavanceerd silo transport, dieplader- en agrarisch (bulk) transport. Post Handel en Transport is actief in de bietencampagne met opstapplaatsen in Harderwijk, Zeewolde, Heerenveen, Drachten en Groningen.

Link naar vacatures:


Meet & greet

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier