Meet & Greet

Ook dit jaar hebben wij weer een reeks Meet & Greets op de planning staan. Kom ook langs. 

Meld je direct aan!

Donderdag 21 maart - Van der Werff Logistics

Kom op donderdag 21 maart naar de Meet & Greet met Van der Werff Logistics. Lijkt dit je een mooie bedrijf? Stel deze avond alle vragen die je hebt!

Van der Werff Logistics is een gerenommeerde logistieke dienstverlener in Heerenveen die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux,
Frankrijk en Duitsland. Ze vervoeren materialen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal voor de bouw, industrie en agrarische sector. Dat doen ze met verschillende wagens. Een deel daarvan is voorzien van een kooiaap of autolaadkraan. Van der Werff is gespecialiseerd in het uitvoeren van volume transport en groupage transport. Ze zoeken allround chauffeurs met een flexibele instelling die meerdere dagen per week kunnen en willen overstaan.

Vacatures:

 

Zaterdag 23 maart - AB Texel Group

Kom op zaterdag 23 maart naar de Meet & Greet met AB Texel Group. Hier kun je kennis maken en je oriënteren op het werk wat zij te bieden hebben. 

AB Texel Group is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, veevoer, meel, zuivel en gekoelde foodproducten. Elke dag vervoert het bedrijf met zorg allerlei ladingen voor haar opdrachtgevers. Door pieken in de productie, het weer en oogstperiodes die steeds veranderen, is het lastig ver van tevoren te plannen. Tegelijkertijd verwachten klanten, snelheid, flexibiliteit en capaciteit van een logistieke dienstverlener. Met een groot wagenpark en dicht netwerk kan de AB Texel Group alle opdrachtgevers goed bedienen. Mentorchauffeurs trainen en begeleiden alle nieuwe chauffeurs.

Vacatures:

4 april  - Netko


Netko verzorgt kwalitatief hoogwaardige logistieke koel- en vries dienstverlening in Nederland, België en Duitsland. Met full service routevervoer gericht op winkel- en groothandelsniveau waarbij iedere dag van de week eenzelfde route en tijdsvenster heeft. Cross-docking vanuit de magazijnen in Coevoerden, Heerenveen en Raalte. Standplaats Heerenveen. Vanzelfsprekend is het gehele wagenpark voorzien van boord-computers en temperatuur registratie.


Vacatures:

6 april  - Portena & Bulstra

Portena Logistiek

Portena Logistiek is sinds 1932 uitgegroeid tot één van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland. Distributie is bij Portena een ingenieus en geautomatiseerd logistiek proces. Ze hebben een zeer fijnmazig netwerk in de Benelux opgebouwd en garanderen in Nederland levering binnen 24 uur. In België en Luxemburg is 48 uur de standaard. De jonge moderne transportvloot van Portena bestaat uit diverse vrachtwagencombinaties waaronder koeltrailers voor versvervoer, volumewagens en doorlaadcombinaties voor o.a. de fietsendistributie. Portena is bovendien gespecialiseerd in het transport van vollewagenladingen. Door de omvang en capaciteit in organisatie en materieel speelt Portena snel en flexibel in op nationale en internationale transportorders. Met ruim 250 medewerkers werkt Portena voor diverse gerenommeerde klanten.

Bulstra

Bulstra Transport; distributie maakt vanaf eind 2018 onderdeel uit van Portena. Het bedrijf vervoert pakketten van groot tot klein en kent daarbij geen beperkingen. De slogan is: ‘Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.’ Met de grootste zorg bezorgen zij pakketten in Nederland binnen 24 uur. Ook zendingen met een afwijkend formaat worden vervoerd. Bulstra beschikt hiervoor over zijladers zodat ook deze producten veilig en onbeschadigd bij de ontvanger kunnen worden afgeleverd.

Vacatures: 

Donderdag 11 april - Zomerplanning Vacatures


Voor de komende zomerperiode zoeken we verschillende allround chauffeurs om de vakanties en extra drukte bij onze opdrachtgevers op te vangen. Dat kan één of meerdere dagen per week zijn of een aantal weken achter elkaar. Laat ons weten wanneer jij beschikbaar bent, en wij proberen er een mooie opdrachtgever bij te zoeken. Ben jij in de periode mei t/m september beschikbaar, heb je geen vakantie gepland in die periode en wil bij mooie bedrijven aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je kunt aan de slag in verschillende branches, van het vervoer van bouwmaterialen tot fijnmazige distributie en van agrarisch transport tot het vervoer van brood naar supermarkten. In overleg is er veel mogelijk. Wij proberen je een baan te bieden die aansluit bij jouw ervaring en wensen.


Ben jij nog niet in het bezit van alle benodigde papieren? Informeer dan naar onze opleidingsmogelijkheden.

Vacatures: 

Datum wordt spoedig bekend gemaakt - Post Handel Transport

Post Handel en Transport uit Harderwijk beschikt over een jong wagenpark dat voldoet aan de meest recente euro normen. Ze zijn gespecialiseerd in onder meer internationaal koeltransport (bloemen,
groente en fruit), geavanceerd silo transport, dieplader- en agrarisch (bulk) transport. Post Handel en Transport is actief in de bietencampagne met opstapplaatsen in Harderwijk, Zeewolde, Heerenveen,
Drachten en Groningen.

Vacatures:


Meld je aan!


Meet & Greet

14 maart - Borgesius

16 maart - Herman Denkers

21 maart - Van der Werff Logistics

23 maart - AB Texel Group

4 april - Netko

6 april - Portena Logistiek & Bulstra

11 april - Zomerplanning

13 april - De Vries Hallum

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier