Meet & Greet

Ook dit jaar heeft Werff talent weer een reeks Meet & Greets op de planning staan. Kom ook langs!

Binnenkort nieuwe Meet & Greets


Eerdere Meet & Greets

De volgende Meet & Greets hebben plaatsgevonden:Donderdag 14 maart - Borgesius

Borgesius is een ambachtelijke bakker die kwalitatief hoogwaardige producten levert aan supermarkten in heel Nederland. Dagelijks worden vers brood, broodjes en gebak geproduceerd met het milieu in het achterhoofd. Hierbij zijn voedselveiligheid, kwaliteit van het product en verpakking en gebruiksgemak van groot belang. Borgesius de grootste bakkerij van Nederland met 20 vestgingen. De vestiging in Leeuwarden is verantwoordelijk de belevering van AH winkels in Noord Nederland. We zoeken vroege vogels die hier aan de slag willen. Je begint om 02.00 uur en bent in de loop van de ochtend klaar. Dan heb je tijd voor je gezin of je hobby.

Vacatures: Zaterdag 16 maart - Herman Denkers

Herman Denkers Transport staat voor innovativiteit, klantgerichtheid, professionaliteit en oplossingsgerichtheid. Je gaat aan de slag bij een informeel en ambitieus team waar het van belang is om de klant voorop te stellen, verantwoordelijkheid te nemen en problemen op te lossen. Hierbij neem je jouw professionaliteit in acht! Bij Herman Denkers Transport is er ruimte is voor de inbreng van eigen ideeën, wordt er gekeken naar jouw talenten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zoeken ervaren trekker-oplegger chauffeurs voor distributieritten.

Vacatures: 


Donderdag 21 maart - Van der Werff Logistics

Kom op donderdag 21 maart naar de Meet & Greet met Van der Werff Logistics. Lijkt dit je een mooie bedrijf? Stel deze avond alle vragen die je hebt!

Van der Werff Logistics is een gerenommeerde logistieke dienstverlener in Heerenveen die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux,
Frankrijk en Duitsland. Ze vervoeren materialen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal voor de bouw, industrie en agrarische sector. Dat doen ze met verschillende wagens. Een deel daarvan is voorzien van een kooiaap of autolaadkraan. Van der Werff is gespecialiseerd in het uitvoeren van volume transport en groupage transport. Ze zoeken allround chauffeurs met een flexibele instelling die meerdere dagen per week kunnen en willen overstaan.

Vacatures:Zaterdag 23 maart - AB Texel Group

AB Texel Group is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, veevoer, meel, zuivel en gekoelde foodproducten. Elke dag vervoert het bedrijf met zorg allerlei ladingen voor haar opdrachtgevers. Door pieken in de productie, het weer en oogstperiodes die steeds veranderen, is het lastig ver van tevoren te plannen. Tegelijkertijd verwachten klanten, snelheid, flexibiliteit en capaciteit van een logistieke dienstverlener. Met een groot wagenpark en dicht netwerk kan de AB Texel Group alle opdrachtgevers goed bedienen. Mentorchauffeurs trainen en begeleiden alle nieuwe chauffeurs.

Vacatures:
Donderdag 4 april - Netko

Netko verzorgt kwalitatief hoogwaardige logistieke koel- en vries dienstverlening in Nederland, België en Duitsland. Met full service routevervoer gericht op winkel- en groothandelsniveau waarbij iedere dag van de week eenzelfde route en tijdsvenster heeft. Cross-docking vanuit de magazijnen in Coevoerden, Heerenveen en Raalte. Standplaats Heerenveen. Vanzelfsprekend is het gehele wagenpark voorzien van boord-computers en temperatuur registratie.
Zaterdag 6 april - Portena & Bulstra

Portena Logistiek

Portena Logistiek is sinds 1932 uitgegroeid tot één van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland. Distributie is bij Portena een ingenieus en geautomatiseerd logistiek proces. Ze hebben een zeer fijnmazig netwerk in de Benelux opgebouwd en garanderen in Nederland levering binnen 24 uur. In België en Luxemburg is 48 uur de standaard. De jonge moderne transportvloot van Portena bestaat uit diverse vrachtwagencombinaties waaronder koeltrailers voor versvervoer, volumewagens en doorlaadcombinaties voor o.a. de fietsendistributie. Portena is bovendien gespecialiseerd in het transport van vollewagenladingen. Door de omvang en capaciteit in organisatie en materieel speelt Portena snel en flexibel in op nationale en internationale transportorders. Met ruim 250 medewerkers werkt Portena voor diverse gerenommeerde klanten.

Bulstra

Bulstra Transport; distributie maakt vanaf eind 2018 onderdeel uit van Portena. Het bedrijf vervoert pakketten van groot tot klein en kent daarbij geen beperkingen. De slogan is: ‘Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.’ Met de grootste zorg bezorgen zij pakketten in Nederland binnen 24 uur. Ook zendingen met een afwijkend formaat worden vervoerd. Bulstra beschikt hiervoor over zijladers zodat ook deze producten veilig en onbeschadigd bij de ontvanger kunnen worden afgeleverd.

Vacatures: Donderdag 18 april - Burgler Transport


Burgler Transport BV is gespecialiseerd is in het vervoer van vloeistoffen in de levensmiddelenbranche en diervoedersector. Het bedrijf heeft een goed onderhouden wagenpark dat volledig aan de eisen van deze tijd voldoet. Het personeel wordt goed geschoold en er heerst een open sfeer binnen het bedrijf.

Vacatures: 
Donderdag 16 mei - Zomerplanning Vacatures

Voor de komende zomerperiode zoeken we verschillende allround chauffeurs om de vakanties en extra drukte bij onze opdrachtgevers op te vangen. Dat kan één of meerdere dagen per week zijn of een aantal weken achter elkaar. Laat ons weten wanneer jij beschikbaar bent, en wij proberen er een mooie opdrachtgever bij te zoeken. Ben jij in de periode mei t/m september beschikbaar, heb je geen vakantie gepland in die periode en wil bij mooie bedrijven aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt aan de slag in verschillende branches, van het vervoer van bouwmaterialen tot fijnmazige distributie en van agrarisch transport tot het vervoer van brood naar supermarkten. In overleg is er veel mogelijk. Wij proberen je een baan te bieden die aansluit bij jouw ervaring en wensen. Op deze M&G zijn diverse van onze opdrachtgevers aanwezig, zoals Rentex Floron, Harm Dijkstra, De Vries Hallum en Herman Denkers Transport.

Rentex Floron is het grootste zelfstandige wasserijbedrijf van Nederland. Rentex Floron verzorgt distributie van textiel naar gezondheidsinstellingen. Het laden en lossen wordt gedaan met rolcontainers en daarvoor dien je fysiek sterk te zijn. De ritten zijn voornamelijk in de grote steden van Nederland. Het betreft dag- of avondroute ritten en het kan voorkomen dat je op zaterdagen wordt ingepland. Wil jij kennismaken met deze mooie opdrachtgever, meld je dan aan!

Wil je internationaal rijden, dan kun je deze zomer terecht bij De Vries in Hallum. Vanaf week 22 zoeken we ervaren internationale chauffeurs voor het vervoer van levensmiddelen. Er wordt gereden op België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zweden. Interesse? Kom langs voor meer informatie.

Herman Denkers Transport staat voor innovativiteit, klantgerichtheid, professionaliteit en oplossingsgerichtheid. Je gaat aan de slag bij een informeel en ambitieus team waar het van belang is om de klant voorop te stellen, verantwoordelijkheid te nemen en problemen op te lossen. We zoeken ervaren trekker-oplegger chauffeurs voor distributieritten.

Ben jij nog niet in het bezit van alle benodigde papieren? Informeer dan naar onze opleidingsmogelijkheden.

Vacatures: Zaterdag 6 juli, 17 en 31 augustus - Post Handel en Transport

Post Handel en Transport is gespecialiseerd in onder meer internationaal koeltransport (bloemen, groente en fruit), geavanceerd silo transport, dieplader- en agrarisch (bulk) transport. Post Handel en Transport is ook actief in de bietencampagne met opstapplaatsen in Harderwijk, Zeewolde, Heerenveen, Drachten en Groningen. Voor de zomerperiode is Post Handel en Transport op zoek naar internationale chauffeurs voor koeltransport. En vanaf september zoeken we chauffeurs voor de bietencampagne. Post Handel en Transport uit Harderwijk beschikt over een jong wagenpark dat voldoet aan de meest recente euro normen. 

Internationaal koeltransport

Voor de zomerperiode is Post Handel en Transport op zoek naar internationale chauffeurs voor koeltransport. Je vervoert bloemen en planten of levensmiddelen. Het laden van de gekoelde goederen gebeurt op volgorde van los adres, vervolgens worden de goederen, onder elk gewenste temperatuur, met een trekker-oplegger vervoerd naar Duitsland en Scandinavië. Je bent de hele week van huis.

Bietencampagne

Post Handel en Transport is actief in de bietencampagne met opstapplaatsen in Harderwijk, Zeewolde, Heerenveen, Drachten en Groningen. Tijdens de bietencampagne moeten heel wat bieten vervoerd worden. Per september zijn we op zoek naar chauffeurs die ons bietencampagne-team compleet maken. Het is mogelijk om bieten te vervoeren met een kipper trailer van de boer naar de suikerfabriek in Groningen. Of je rijdt suiker met een silo wagen van de suikerfabriek naar bedrijven die suiker verwerken. Er is voor elke wat wils. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures:

Meet & Greet

14 maart - Borgesius

16 maart - Herman Denkers

21 maart - Van der Werff Logistics

23 maart - AB Texel Group

4 april - Netko

6 april - Portena Logistiek & Bulstra

18 april - Burgler Transport

16 mei - Zomerplanning

6 juli - Post Handel en Transport

17 augustus- Post Handel en Transport

31 augustus- Post Handel en Transport

Binnenkort nieuwe datums!

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier