Over ons

Werff talent koppelt logistieke arbeidsvraag en -aanbod

Werff talent verbindt arbeidsvraag en -aanbod in de logistieke sector. Wij brengen vacatures en kandidaten bij elkaar: van jong tot oud, van laag tot hoog opgeleid, van kortlopende tot langlopende contracten. Dat doen we door middel van uitzenden, payrolling, werving en selectie, collegiale doorleen en via Werff Online, een unieke online planportal waar aanbieders en vragers van werk elkaar direct treffen. We richten ons daarbij op twee logistieke deelsectoren: fysiek transport en supply chain.

Helder maatwerk

Als jong en ambitieus bedrijf hebben we in korte tijd een groot netwerk opgebouwd. Wij zijn altijd scherp op kwaliteit en onze klanten weten dat te waarderen. Wij maken heldere afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De beste kandidaten selecteren we al aan de poort. Wij werken alleen met goed geschoolde, gemotiveerde, betrouwbare en representatieve medewerkers.

Kwaliteit gegarandeerd

Werff talent is aangesloten bij de NBBU, de MKB-brancheorganisatie in de uitzendbranche en flexmarkt. Bovendien zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd, wat garant staat voor correcte uitbetaling van sociale werknemersverzekeringen en premies. Daarnaast zijn wij in het bezit van een verplichte aanwijzingsbeschikking, waardoor wij uitzend- en payroll-kandidaten binnen het beroepsgoederenvervoer mogen leveren.


Bedrijfsvideo


Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier