Uiencampagne 2021

AAN DE SLAG TIJDENS DE UIENCAMPAGNE!

WIJ ZOEKEN CHAUFFEURS VOOR HET VERVOER UIEN TIJDENS DE UIENCAMPAGNE

Na een aantal jaren de werving te hebben verzorgd voor de bietencampagne mag Werff talent dit jaar ook weer top-chauffeurs werven voor de uiencampagne. Eind juli mogen de geoogste uien weer van boerenland naar de sorteerlocaties gebracht worden. Versterk het team en sluit je aan bij de Uiencampagne!

Zorg jij voor het vervoer van de uien naar de sorteerplaats vanuit Nederland of Duitsland? Of rijd jij de verpakte uien met een tautliner naar de haven in Amsterdam? Allemaal vanuit de standplaats Dronten. Een mooi logistiek waar jij onderdeel van wilt zijn! Solliciteer op één van onderstaande vacature en geef in je motivatie aan of je fulltime, parttime beschikbaar bent en nachten of dagdiensten kunt rijden.

⇨ Chauffeur Fulltime | Transport Uien

⇨ Chauffeur Parttime | Transport Uien

⇨ Chauffeur Nachtritten | Transport Uien

⇨ Chauffeur Dagritten | Transport Uien


Uientransport en -markt

Wist je dat onze uien uit Nederland overal ter wereld worden geconsumeerd. Zo ben jij als chauffeur een belangrijke spil in het uientransport over de hele wereld. Zo gaan de verkochte uien onder andere naar Zuid-Afrika, Bangladesh, Sri Langa en het Carabisch gebied.

Niet bekend met uientransport? Martijn Kuipers, of Knippie Knippie Kuipers heeft een hele leuke en interessante video gemaakt over het uientransport van het boerenland naar de sorteerlocatie en wat hier allemaal bij komt kijken.


Flevotrade

Als chauffeur tijdens de uiencampagne ga je aan de slag voor onze partner Flevotrade. Flevotrade is mooi bedrijf, geworteld in de Flevopolder en al vele jaren bekend met verschillende de handel en transport in prachtige landbouwproducten, zoals knoflook, aardappelen, wortels en natuurlijk uien!


Solliciteer direct!

⇨ Chauffeur Fulltime | Transport Uien

⇨ Chauffeur Parttime | Transport Uien

⇨ Chauffeur Nachtritten | Transport Uien

⇨ Chauffeur Dagritten | Transport Uien

Contact

Werff talent
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
T 0513-610380
info@werfftalent.nl

Contactformulier