Wil jij van (rij)baan wisselen?

Het is goed om af en toe na te denken over je eigen toekomst. Vraag jij jezelf weleens af of je nog op de juiste plek zit of is het tijd om verder te kijken? Werff talent organiseert op zaterdag 14 maart van 09.00 tot 12.00 uur een speciale bijeenkomst voor chauffeurs die erover nadenken om van baan te wisselen. Deze ochtend kun je als chauffeur langskomen om de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden te bespreken. 

Aanpassing evenementen van Werff talent

In verband met de situatie rondom het Coronavirus hebben wij besloten de wervingsactie van (rij)baan wisselen aan te passen. De vestiging van Werff talent is zaterdag niet open, maar wij zijn wel telefonisch bereikbaar (0513-610 380) tussen 9 en 12 uur. Ben jij benieuwd welke leuke banen wij aanbieden in de logistiek? Zit je niet goed op je plek op je huidige werk en wil je wel eens wat anders? Bel ons op zaterdag 14 maart tussen 9 en 12 uur en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. Indien je vragen hebt, neem contact met ons op.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Soms is de tijd aangebroken om een volgende stap te zetten in je carrière. Vind je het lastig om deze afweging te maken? Werff talent helpt je graag met het vinden van jouw nieuwe uitdaging in de transportsector. Meld je nu aan!